CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

termeterai ikatan suci bersama encik izam tercinta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

kehadiran putera sulung ku ke dunia..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

kehadiran puteri pertama melengkapkan kehidupanku..

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

hidup ku bertambah ceria dengan kehadiran puteri ke-2..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Thursday, 1 July 2010

dapat berita gembira..

21/06/2010 - Isnin

ntah kenapa hari ni encik izam malas sangat nak pegi keje..tak tau lah..coz dia letih kot..dia amik MC kat klinik razana..

pagi-pagi hantar syahmi pi school cam biasa..tapi afiqah tak school for the whole month ni..so dia ikutlah kami pi office aku..dengan encik izam pun pi office aku..aku buat kerja sikit, sampai kul 10 pagi camtu baru blah..

masa tgh tunggu encik izam amik MC kat klinik..tiba2 phone bunyi..suspens gak arr..sapa lak yg call..sekali tengok, maid agen yg call..aku apa lagi..cepat2 lah pick-up the call..bersyukur ku pada ALLAH..DIA maha mendengar keluhan hati ku..DIA tak kejam pada aku..agen tu kata ada sorang maid yg majikan dia pulangkan semula..kalau aku nak, aku kena amik dia malam ni jugak..so bila aku bagitau kat encik izam..dia kata jom lah amik sekarang jugak..takut kena sambar ngan org lain lagi..but agen tu kata kena amik malam nanti..

malam lepas maghrib..apa lagi..aku anak beranak pi ke tempat agen tu..nak amik maid tu lah..alhamdulillah, kali ni semua nya berjalan lancar..aku dapat maid tu..walaupun agak tua..tapi tak apa lah..sekurang-kurang nya dia boleh meringankan beban aku and encik izam..

bersyukur pada ALLAH..bersyukur sangat-sangat..terima kasih ALLAH..


2 comments:

mrsboan said...

zuli...apa cerita dah bersalin ke ko? Masuk FB ko mengucapkan birthday...so terjumpalah blog ko ni...ni akula Hawa...i follow your blog...

mama_zue said...

hehehe..dah awe..tq awe..