CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

termeterai ikatan suci bersama encik izam tercinta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

kehadiran putera sulung ku ke dunia..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

kehadiran puteri pertama melengkapkan kehidupanku..

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

hidup ku bertambah ceria dengan kehadiran puteri ke-2..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Sunday, 16 January 2011

servey KC, wardrobe and tv cabinet..

15-16/01/2011 - Sabtu-Ahad

hari ni ajak encik izam pegi servey-servey kedai yg buat KC, wardrobe and TV cabinet for our new house @ denai alam. rasa excited lah pulak kan..kunci lum dapat lagi..tapi still nak servey-servey je dulu..coz tak nak kelam kabut nanti..hehehe..

mula2 pegi rumah cousin encik izam dulu..pi amik gambar KC and wardrobe dia..sangat-sangat berkenan..dia bagi contact no. contractor for KC and wardrobe tu..

4 comments:

mrsboan said...

wah..bestnya....ekeke

Noo said...

semangat umah baru kak zu! chaiyoook! ;p

umi_zue said...

hi

mama_zue said...

awe : belum rasa best nya awe..rumah nya lum siap lagi..huhuhu..wei, kau dah masuk rumah baru kan? senyap2 je kan..sabo je lah aku..

noor : mmg lah bersemangat..tapi bang izam call developer..dia kata siap end of april lak..aduih lah..

ani : hai hai..hehehe..