CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

termeterai ikatan suci bersama encik izam tercinta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

kehadiran putera sulung ku ke dunia..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

kehadiran puteri pertama melengkapkan kehidupanku..

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

hidup ku bertambah ceria dengan kehadiran puteri ke-2..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Tuesday, 15 February 2011

alisha kena chicken pox..

11/02/2011 - Jumaat

alisha kena chicken pox dah one week dah..start from last sunday..la ni tgh nak mengering lah..kesian anak ibu, baby lagi dah kena chicken pox..patutnya jab for chicken pox amik masa 9 months nanti..but baru 6 months++ dah kena dah..

alkisahnya..maybe alisha kena kuman masa balik kampung hari tu kot..kat kampung kan banjir..maybe sistem imunisasi alisha tak kuat lagi..tu yg  dia kena attack tu..so watch out ye out there..kalau ada baby kecik lagi..toksah lah beriya-iya sgt nak bawak sana sini..especially ke tempat-tempat yang possibility ada byk virus..kesian anak ibu..


kesian kat alisha kan ibu..huhuhu


nampak tak chicken-pox tu..kesian kan..

2 comments:

mrsboan said...

la sian dia...kebetulan pulak Luqman pun baru kene..

http://mrsboan.blogspot.com/2011/02/chicken-pox-dari-taska.html

mama_zue said...

tu lah tu..kesian kan awe..baby lagi pulak tu..

ha'ah..aku pun ada jengah blog kau..si Luqman pun baru baik kan..kesian betul kan..