CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

termeterai ikatan suci bersama encik izam tercinta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

kehadiran putera sulung ku ke dunia..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

kehadiran puteri pertama melengkapkan kehidupanku..

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

hidup ku bertambah ceria dengan kehadiran puteri ke-2..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Thursday, 17 February 2011

sambutan Maulidur Rasul..

18/02/2011 - Jumaat

hari ni kat school my kids ada sambutan Maulidur Rasul..so derang di mustikan pakai baju melayu for boys and baju kurung for girls..apa lagi..excited lah budak berdua ni..pagi2 lagi dah wake up.."cepat lah ibu..hari ni kena go to school at seven (7am) lah ibu"..hallo sayang.. pukul seven (7am) school awak tak bukak pagar lagi pun ye..hehehe..so excited..

hari ni en izam balik!!! yeahoooooo..apa lagi..syiok arr..anak2 suka..ibu lagi gumbira..en izam balik nak bawak banyak coklat..lagi double triple suka lah my lovely kids tu..tapi gambar coklat lum ada lagi lah ye..en izam belum sampai rumah lagi..depart at 3.20pm by MAS..arrival at KLIA..tunggu!!!


si syahmi..mmg suka berposing..tgk gigi dia..satu dah tercabut last week..


si afiqah..like usual..suka control cun!!!


si along and angah yg kadang2 baik..kadang2 gadoh..poning den.. 


ni tgh mood baik derang lah ni..hai lah anak2 ibu ni..penyeri hidup ibu..


tak lupa baby alisha..kena tinggal lagi hari ni ye sayang..

4 comments:

mrsboan said...

hikhik...dah besar2 budak2 tu...aku pun ada story maulidurrasul tapi tak sempat nak menulis la...

Asmidar said...

besaw da abg syahmi...ensem..kekekke..nmpak cam owank mude da...alisha asik begendong yola hehehe..afiqah hepi go lucky...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alisha yang montel..cute mute.....

Anonymous said...

awe : ha'ah kan..cepat betul masa berlalu kan..anak-anak kita dah besar-besar dah awe..

as : hehehe..itu lah ketiga-tiga permata hati aku as..penenang hati aku..

eida : time kasih aunty eida!!!