CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

termeterai ikatan suci bersama encik izam tercinta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

kehadiran putera sulung ku ke dunia..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

kehadiran puteri pertama melengkapkan kehidupanku..

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

hidup ku bertambah ceria dengan kehadiran puteri ke-2..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Tuesday, 15 February 2011

alisha admitted @ SDMC..

12 - 13/02/2011 - Sabtu-Ahad

malam tadi..balik kerja dalam pukul 8.00mlm++..sampai rumah je..en izam bgtau yg alisha muntah2 lebih 5 kali and cirit birit lebih 10 kali..pehtu bibik bawa alisha keluar..aduih lah lemah nya anak ibu ni..tak boleh jadi..terus pi our family klinik @ Klinik Razana..

sampai sana..doctor kata alisha dah terlalu weak and dehydrated..kena pi hospital sekarang juga..then kitaorg pi lah DEMC..mmg doctor suruh admit, but there is no room available..yg ada cuma yg RM600 per day..which is for Executive Room..wow weeeiii..maheinya..pehtu en izam call KPJ Selangor / SMC, pun sama, there is no room except for RM750.00 and above..walawei..awat nih..then doctor kata mmg la ni musim..ramai org sakit..tu yg bilik pun takde..then last choice, try call SDMC..sib baik ada bilik..itupun yg paling murah is RM388.00, bantai lah labu..anak tgh sakit ni..pi je lah..

sampai kat SDMC..buat all the procedure..then nurse kata bilik dah penuh, yg tinggal yg RM650.00 perday..sib baik en izam bgtau yg kami dah booking room first before come to SDMC..then nurse tu kata, luckly we all dah booked first..kalau tak mmg tak dapat yg RM388.00 tu..perrrrggghhh..awat lah mahai sgt kan..sib baik lah all of us covered by insurance..kalau tak..mmg haru lah hai nak bayar all the bills and charges by that hospital..

 alisha dah ketakutan..nak kena drip..


 alisha menjerit minta tolong..sakit!!! tak nak kena cucuk!!!


 dah kena cucuk for drip..dia tengok je tangan dia yg kena cucuk tu..


hari ni last day kat hospital..sat gi alisha dah boleh discharge..


alisha tenang dalam pelukan ibu yg gebusssssss..hehehe..


yeay..yeay..hari ni alisha dah boleh keluar..dah rindu kat along n angah..

2 comments:

acik ipah said...

walaupun muka alisha ade bintik2, alisha tetap comel n kiut,hehe...lame gile xtgk alisha,berbekas ke muke die?,kcyan die

mama_zue said...

hehehe..alisha mmg kiut miut acik..tu lah tu..duk dekat je pun..tapi lama beno dah tak jumpa..