CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

termeterai ikatan suci bersama encik izam tercinta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

kehadiran putera sulung ku ke dunia..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

kehadiran puteri pertama melengkapkan kehidupanku..

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

hidup ku bertambah ceria dengan kehadiran puteri ke-2..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Tuesday, 15 February 2011

encik izam outstation..

16/02/2011 - Rabu

aduih lah..malasnya nak masuk kerja harini..tapi nak wat caner kan..encik izam belum mampu nak tanggung sorang-sorang lagi..sat gi bila dia dah mampu..aku nak tender gak..nak fokus kat my kids pulak..

hari ni keluar awal..pukul 7.00am++ dah keluar dah..coz kena hantar encik izam pi office dia kat USJ..dia kena pi outstation hari ni..dia malas nak tinggalkan kereta kat office..so aku lah yg jadi mangsanya..huhuhu..

encik izam kena pi langkawi and kuala perlis for 3 days..so jumaat lah nanti baru dia balik..herrrmmm...boringnya!!! encik izam takde..aku lah yg kena pi hantar and amik syahmi tuition kumon..aku lah jugak yg kena monitor homework kumon dia..homework school syahmi and afiqah..ajar baca BM and Qiraati..alah hai..dgn nak layan afiqah lagi..alisha lagi..jadi superwoman lah aku 3 hari en izam takde ni..

5 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

welcome to the club akak.....sian kena jadi superwoman....xpa eida baru lepas jumpa superman FT..allalalala eh tetiba kan.. :P

mama_zue said...

hahaha..sabar je lah aku..welcome2..manyak benda akak nak belajar dari hang ni eida..tp tak kesempatan la ni..nanti bila akak free..akak roger2 eida na..

mrsboan said...

Zuli,

Cuba ko godek2 web kat bwh tu. nampak menarik tp aku tak abis godek..boleh wat duit online, sesuai gak utk fulltime housewife spt yg dicita2kan oleh kau..:P...owner lebih dikenali sbg mommylyna..

http://hafiy.com
http://mysuperkids.net

Asmidar said...

semuge tabah...

mama_zue said...

awe : tq awe..nanti aku pi tgk ek..

as : tq as..