CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

termeterai ikatan suci bersama encik izam tercinta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

kehadiran putera sulung ku ke dunia..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

kehadiran puteri pertama melengkapkan kehidupanku..

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

hidup ku bertambah ceria dengan kehadiran puteri ke-2..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Wednesday, 9 March 2011

baby alisha dapat walker baru!!!

05/03/2011 - Saturday

hari ni anak manja ibu no. 3 dapat 'kereta' baru..kesian dia..sebelum ni dia pakai along and angah dia punya 'kereta'..kebetulan ada sale kat My Dear, so apa lagi..kitaorang pun rembat lah sebijik tuk baby alisha..

nak tengok 'kereta' baru baby alisha tak? jom jom jom..



cantik tak 'kereta' baru baby alisha..


saya dalam 'kereta' baru..suka nya saya..


alisha nak 'drive' pegi mana tu sayang?


along + angah tumpang sibuk nak posing kat 'kereta' baru baby alisha..



Sharing is Caring..
  • we as a parent..kerja siang malam..tinggalkan anak-anak kat rumah, kat babysitter, kat nursery..rasa sedih kan..tapi terpaksa..demi masa depan mereka juga..tapi nawaitu kita bekerja tu..adalah hanya kerana ALLAH..kerana kita bekerja juga adalah satu ibadah..insyaALLAH..
  • sebolehnya..kita cuba untuk membahagiakan anak-anak kita setakat yang kita termampu..jangan lah berlebih-lebih..atau jangan lah kita berkira dengan anak-anak..lahirnya mereka ke dunia..membawa rezeki untuk kita..insyaALLAH..

2 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

amani pun ada keta baru jugak..nanti amani tunjuk kat alisha nyek....

zue said...

hahaha..masing2 naik kereta baru ek..gud2..mak pak nya ni ntah bila nak naik kereta baru kan..hehehe..