CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

termeterai ikatan suci bersama encik izam tercinta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

kehadiran putera sulung ku ke dunia..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

kehadiran puteri pertama melengkapkan kehidupanku..

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

hidup ku bertambah ceria dengan kehadiran puteri ke-2..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Sunday, 20 March 2011

@ wet world shah alam..

18/03/2011 - Jumaat

today is last day of school holiday..esok lusa tak masuk lah kan..itu dah memang weekend..masa 1st day school holiday hari tu..si syahmi dah request dah..

ibu : syahmi..iqah..where you want to go during school holiday nanti?
afiqah : iqah nak pegi sleep kat hotel yang ada swimming pool boleh?
syahmi : wait ye ibu..hermmmm..biar ami think dulu..
afiqah : alah..kita pegi sleep kat hotel lah..yg ada swimming pool tau.. (demand anak dara aku yg sorang nih..)
syahmi : hah..ami dah tau..kita pegi.. W . A . T . E . R   - P . A . R . K !!! 
ibu : lah..nak follow sape nih, along ke angah?
afiqah : okey lah ibu..water park pun boleh lah.. (nada kechiwa..)
ibu : ok..so which water park kita nak pegi?
syahmi : herrrrmmm..think..think..hah' kita go to Shah Alam Water Park nak ibu..sebab Tambun Water Park kita dah pernah pegi..kita pergi tempat lain pulak lah ye..

hahaha..syahmi panggil Shah Alam Water Park instead of Wet World Shah Alam.. and Tambun Water Park for Lost World Of Tambun..belasah lah nak..asalkan ibu and ami faham kan..hehehe..


jom layanzzzzzzzzzz gambar kami di Shah Alam Water Park (bahasa syahmi..)

tengok si along tu..puas hati lah tu..dapat pi WATER PARK!!!



alah hai..manisnya senyuman anak dara ibu nie..



hahaha..melalui terowong rahsia..



best kan sayang..lain kali nak datang lagi tak?



kesian baby alisha..sampai menggigil dia kesejukan..

2 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya...release tension....

zue said...

mmg best gilerrrrrrr..syahmi ngan afiqah suka bangetttttt..nanti leh arr eida bawak amani..hehehe..