CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

termeterai ikatan suci bersama encik izam tercinta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

kehadiran putera sulung ku ke dunia..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

kehadiran puteri pertama melengkapkan kehidupanku..

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

hidup ku bertambah ceria dengan kehadiran puteri ke-2..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Wednesday, 9 March 2011

kak pah's Give Away


11/03/2011 - Jumaat


hehehe..tq2 eida..coz sudi tag akak..al-maklum..akak ko ni bukannya tau buat benda2 ni semua..baru nak belajar2..try and error je lah ni ek..anyway..tq lagik coz bagi peluang kat akak untuk mencuba.. :-)


actually Give Away ni dianjurkan oleh kak pah..eida yang sudi tag zue..dia suh cuba try and error buat..tuk memahirkan diri dalam dunia blogger ni katanya..huhuhu..den tak roti ni eida oooiii..


buat kak pah..zue minta lalu ye..nak belajar ni kak..baru 1st time joint ni..mana lah tahu..lepas2 ni dah pandai..leh arr joint lagi..hehehe..




Syaratnya mudah:
1.  Buat satu entry mengenai GA ini. - done
2.  Copy gambar di atas dan letak di sidebar anda selama GA ini
     berlangsung.  (Kalau tak letak, penyertaan anda terbatal)
3.  Tag tiga orang kawan anda.
4.  Tinggalkan link anda di dalam kotak komen untuk kakpah datang
     melawat. - done
5.  Terbuka kepada sesiapa sahaja yang datang menjenguk di sini.

Itu saja.

Tarikh tutup GA adalah pada 12 Mac 2011


Hadiah berupa:

                               Pemenang pertama:
Kain bewarna perpel yang boleh dijadikan maxi atau baju kurung moden.


                                   Pemenang kedua:
Beg yang boleh dibawa ke surau@masjid buat mengisi telekung.
Boleh juga dibuat untuk kegunaan lain.


                      Pemenang ketiga:
Apron yang boleh digunakan semasa anda bersilat-silat di dapur.


                  Pemenang keempat:
Juga sehelai apron yang boleh digunakan semasa anda bersilat-silat
di dapur.(ooops.. malas nak iron)


                         Pemenang kelima:
                            Bekas tisu


                      Pemenang keenam: 
                       Juga bekas tisu.

2 comments:

kakpah said...

salam zue,
goodluck ye...

zue said...

tq kak pah..tapi dah invalid ni..tak tau nak tag..huhuhu..