CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

termeterai ikatan suci bersama encik izam tercinta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

kehadiran putera sulung ku ke dunia..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

kehadiran puteri pertama melengkapkan kehidupanku..

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

hidup ku bertambah ceria dengan kehadiran puteri ke-2..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Thursday, 3 June 2010

syukur alhamdulillah..

02/06/2010 - Rabu

hari ni dah ok sikit..tapi still rindu kat afiqah..bila ibu call, dia kata.."nak abah je..nak abah je.." bila dia dengar suara ibu, dia just "eerrmmm..eerrmm.." alah hai anak ibu..tak habis merajuk lagi ye..takpe2, jumaat ni ibu balik sayang..ibu dah tak tahan menanggung rindu kat afiqah..tapi ibu kena kuat nak..

hari ni schedule check-up kat Klinik Bersalin An-Nur..
syukur al-hamdulillah, doctor kata kepala baby dah ke bawah (dah turun)..terima kasih Ya ALLAH, kerana mendengar rintihan hati ku..terima kasih juga sayang, kerana mendengar kata ibu..

hari ni syahmi banyak termenung..bila ditanya kenapa..rupa-rupanya dia rindukan adiknya.."ibu..ami rindu iqah lah bu.." sambil bergenang air matanya..ibu tak sangka, sayang gak along kat adik ye..bila adik ada kat sini..asyik nak gaduh je..bila tak ada, rindu merindu pulak..dia simpan semua makanan yang abah beli..dia kata nak makan dengan adik kat kampung..bagus lah sayang..adik beradik kena saling sayang menyayangi tau..itu pesan ibu dan abah..along kena ingat selalu tau..dia angguk sambil tersenyum..

2 comments:

Noo said...

sian ami..takpe2 suruh dia bersabar ye kak zu, esok nak balik kg dah kan jpe adik dia..hehehe

sweet je part yg dia simpankan food tu, ble jadi abg yg cemerlang dan terbilang ni ;p

mama_zue said...

hehehe..dia mmg camtu noor..bila makan dia akan ingat adik dia..even dia ada satu je, dia akan bagi dua dgn adik dia..tu yg akak nampak setakat hari ni..semoga berkekalan lah dia sayang adik dia camtu..